Nederlands

Nederlands

CleverLions is een jong, maar geen onervaren bedrijf. Het bestaat uit een aantal routiniers die vonden dat het anders moest. Contentstrategy moet naar een hoger niveau.

Co-Founder en CCO Rutger Verhoeven heeft een achtergrond in media en educatie en was Hoofd Nieuwe Media van VARA/BNN. Co-Founder en CEO Erik van Heeswijk is sinds 1998 prominent bij de ontwikkeling van contentstrategie betrokken, de laatste vijf jaar als Hoofdredacteur Digitaal van de VPRO. Samen kennen zij een groot deel van de Nederlandse creatieve industrie.

CleverLions bestaat uit drie divisies die nauw aan elkaar verwant zijn. Allereerst consultancy, we lopen bij omroepen, kranten en grote merken binnen om hun theorie en praktijk tegen het licht te houden. Daarnaast zullen we ook een onderzoeksinstituut zijn, we zullen regelmatig kennis delen, door middel van artikelen, lezingen of zelfs bijeenkomsten.

Tot slot is CleverLions een onvervalste startup, die de tool SmartOcto produceert. Namelijk, bij de gedachte dat het anders moet hoort naar ons idee veel betere ondersteunende technologie, geavanceerde IT die echt een stap verder gaat. We praten momenteel met klanten, technologie-leveranciers en financiers.

Om op de hoogte blijven, kun je het beste onze Facebookvriend of Twittervolger worden. Er zal rond CleverLions het komend jaar het nodige gebeuren. Mocht je interesse hebben in onze diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen. Zie ons ‘about-us’ in het Engels voor meer info.

Share this

Comments

  • […] Amsterdam – Tijdens  de NVJ bijeenkomst The Next Step werd duidelijk dat de nieuwe gadgets: Google glass, de Smartwatch en de Oculus Rift de internetjournalistiek zullen verrijken.  Gerard van de Broek van NOS  presenteerde donderdagavond de kijkrevolutie Video First waarmee NOS een nieuwe richting in gaat. Erik Heeswijk presenteerde zijn start-up project CleverLions. […]

Add your comment